Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Nieuwe energie met Erik Scherder

Wie een ander steunt, wil zelf ook vitaal blijven. PEP Den Haag introduceert daarom iets nieuws: Oppeppers. Dat is een reeks lezingen en webinars waarmee je nieuwe energie opdoet. Voor je werk, maar vooral ook persoonlijk. In de tweede coronagolf waarin we zitten, wordt er immers weer veel gevraagd van beroepskrachten en vrijwilligers in het maatschappelijke veld. Bij de Oppepper staat je eigen welzijn dus voorop. We hebben Erik Scherder uitgedaagd uit te leggen wat er bij een crisis met ons brein gebeurt en hoe we tegenslagen letterlijk het hoofd kunnen bieden. Wie eerdere lezingen of colleges van hoogleraar Erik Scherder heeft bijgewoond, weet dat hij dat op een bijzonder toegankelijke, energieke en inspirerende wijze doet!

Eerste Oppepper: 8 december

De Oppepper door Erik Scherder is de eerste uit een reeks. Hou onze Oppepper-pagina in de gaten voor de volgende klinkende namen. Oppeppers zijn steeds gratis en toegankelijk voor heel Den Haag. Dus nodig ook je collega’s, cliënten, vrijwilligers, mantelzorgers, vrienden, buurt- en huisgenoten uit om een deelnamelink aan te vragen!

Over Erik Scherder

Scherder is hoogleraar neuropsychologie. Hij is verbonden aan de  Vrije Universiteit in Amsterdam (VU). Bij het grote publiek werd hij bekend door o.a. zijn optredens bij DWDD en zijn boeken Singing in the brain en Laat je hersenen niet zitten. En binnenkort natuurlijk ook door deze Haagse Oppepper!

Deelnemen aan Oppeppers

De Oppepper wordt speciaal voor Den Haag uitgezonden via YouTube Live. Via de chatfunctie kan je vragen stellen die Erik Scherder ter plekke beantwoordt. Het webinar wordt NIET OPGENOMEN, dus is uitstluitend live te bekijken. Deelnemen aan onze Oppeppers is gratis. Na je inschrijving ontvang je de deelnamelink. Je mag deze link niet delen. Natuurlijk ben je welkom om anderen uit te nodigen zich ook in te schrijven!

Ja, stuur mij de deelnamelink voor de Oppepper van Erik Scherder

Heb je een vraag?

BEL OF MAIL DE PEP HELPDESK!

Telefoon: 070-3024444

E-mail: [email protected]

PEP geeft antwoord!

Go to Top