Laden Evenementen

Ben je vrijwilligerscoördinator of begeleider van vrijwilligers? Of wil je dat worden? In 4 avonden leer je alles wat je moet weten over werken met vrijwilligers.

Leer van een collega vrijwilligerscoördinator

Deze cursus is ontwikkeld door Sytske Geertsma. Zij is zelf al 8 vrijwilligerscoördinator, eerst bij Theater de Regentes en nu bij PEP. Sytske: “Toen ik als vrijwilligerscoördinator begon, kwam ik er al snel achter dat werken met vrijwilligers anders is dan met betaalde krachten. Ik had behoefte aan handvatten en tips. Inmiddels heb ik verschillende cursussen en een master gedaan waardoor ik echt de fijne kneepjes van het vak ken. Ontzettend leuk om dit tijdens deze cursus weer over te brengen aan andere vrijwilligerscoördinatoren. Zo hoop ik dat het begeleiden van vrijwilligers voor coördinatoren leuk en behapbaar blijft. En we inspireren ook elkaar, samen kunnen we vrijwilligers beter begeleiden.”

Certificaat

Deze cursus bestaat uit 4 workshops. Ze kunnen eventueel apart worden gevolgd, maar omdat ze een samenhangend geheel vormen, wordt van harte aanbevolen om de cursus in het geheel te volgen. Als je meedoet aan alle workshops ontvang je een certificaat.

Aanmelden

Als je je aanmeldt, krijg je direct een vragenlijst. Daarop kun je ook aangeven of we je gelijk voor alle workshops kunnen aanmelden. Dat scheelt jou weer werk!

Programma

De 4 workshops staan in het teken van de volgende thema’s:

Dinsdag 13 september – Vrijwilligers vinden
Donderdag 29 september – Vrijwilligers begeleiden 1
Dinsdag 11 oktober – Vrijwilligers begeleiden 2
N.t.b. Vrijwilligers en sociale veiligheid

Trainers

Deze cursus voor Vrijwilligerscoördinatoren wordt gegeven door Sytske Geertsma, Aysien Zondervan en Floor Bogman.

Voorwaarden

• Deelnemers dienen actief te (willen) zijn als coördinator of begeleider van vrijwilligers.
• Deelnemers zijn betrokken bij een organisatie in Den Haag, of willen dat zijn.

Meld je aan
Go to Top