Laden Evenementen

DEZE TRAINING ZIT VOL. 
Wil je weten wanneer een volgende mogelijkheid is of op de reservelijst? Neem dan contact op met PEP adviseur Sytske Geertsma, [email protected]


Ben je vrijwilligerscoördinator of begeleid je vrijwilligers? In 3 middagen leer je tijdens deze verdiepende cursus alles wat je moet weten over werken met vrijwilligers.

Leer van een collega vrijwilligerscoördinator

Deze cursus is ontwikkeld door Sytske Geertsma. Zij is zelf al 8 jaar vrijwilligerscoördinator, eerst bij Theater de Regentes en nu bij PEP. Sytske: “Na een aantal jaar ervaring, had ik behoefte aan meer handvatten en tips. Inmiddels heb ik verschillende cursussen en een master gedaan waardoor ik echt de fijne kneepjes van het vak ken. Ontzettend leuk om dit tijdens deze cursus weer over te brengen aan andere vrijwilligerscoördinatoren. Zo hoop ik dat het begeleiden van vrijwilligers voor coördinatoren leuk en behapbaar blijft. En we inspireren ook elkaar, samen kunnen we vrijwilligers beter begeleiden.”

Certificaat

Deze cursus bestaat uit 3 workshops. Ze kunnen eventueel apart worden gevolgd, maar omdat ze een samenhangend geheel vormen, wordt van harte aanbevolen om de cursus in het geheel te volgen. Als je meedoet aan alle workshops ontvang je een certificaat.

Aanmelden

Als je je aanmeldt, krijg je direct een vragenlijst. Daarop kun je ook aangeven of we je gelijk voor alle workshops kunnen aanmelden. Dat scheelt jou weer werk!

Programma

De 3 workshops zijn steeds van 15 tot 17.30 uur en staan in het teken van de volgende thema’s:

Dinsdag 13 september – Vrijwilligers vinden
Donderdag 29 september – Vrijwilligers begeleiden 1
Dinsdag 11 oktober – Vrijwilligers begeleiden 2

Trainers

Deze cursus voor Vrijwilligerscoördinatoren wordt gegeven door Sytske Geertsma, Aysien Zondervan en Floor Bogman.

Voorwaarden

• Deelnemers dienen actief te (willen) zijn als coördinator of begeleider van vrijwilligers.
• Deelnemers zijn betrokken bij een organisatie in Den Haag, of willen dat zijn.

Go to Top