Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Wil jij in vier maanden het Haags Keurmerk voor Vrijwilligersorganisaties behalen?

Een vrijwilligersbeleid dat op orde is, zorgt ervoor dat de vrijwilligers bij jouw organisatie hun taken met enthousiasme kunnen uitvoeren. En zo kan hun inzet optimaal benut worden. Het Haags Keurmerk voor Vrijwilligersorganisaties is bedoeld voor de kleinere vrijwilligersorganisaties die zonder of met een gering aantal betaalde krachten hun werk doen. Daarmee onderscheidt dit keurmerk zich van het landelijk keurmerk Goed Geregeld van het NOV. Met een keurmerk laat je aan vrijwilligers, fondsen en subsidieverstrekkers ook zien dat jij jouw zaken rond vrijwilligerswerk goed op orde hebt.

Hoe werkt het Haags Keurmerk?
In nauw contact met één van onze adviseurs werk je aan een gedegen plan voor de vrijwilligers van jouw organisatie. Daarbij is het niet alleen van belang dat dit goed op papier staat, we helpen je juist om dit plan ook in de praktijk te kunnen uitvoeren. Samen met de vrijwilligers. Zo creëer je draagvlak voor jouw eigen ideeën en geef je vrijwilligers de kans om ook ideeën in te brengen en van hun inzet een succes te maken. De stappen van het traject:
1. Een verkennend gesprek.
2. HKV-cursus Online via ZOOM.
3. Eindgesprek met vrijwilligers.
4. Het certificaat.

Meer informatie over de inhoud, voorwaarden en aanmelding voor dit traject vind je op de Den Haag Doet Vrijwilligersacademie.

Schrijf je in via de Den Haag Doet Vrijwilligersacademie

Heb je een vraag?

BEL OF MAIL DE PEP HELPDESK!

Telefoon: 070-3024444

E-mail: [email protected]

PEP geeft antwoord!

Go to Top