Avond voor Vrijwilligersorganisaties 2019

jaarlijkse avond voor vrijwilligersorganisaties

De toekomst van vrijwilligerswerk, ben jij er klaar voor?

Voor het vierde jaar op rij organiseert PEP op maandag 20 mei de jaarlijkse Avond voor Vrijwilligersorganisaties! Dit keer is het thema toekomstbestendig vrijwilligerswerk. Deze avond is speciaal gericht op vrijwilligerscoördinatoren, bestuurdersleden en vrijwilligers. Ben je erbij? 

Programma

Vrijwillige inzet gaat een nieuwe richting op, ga jij mee? Deze avond staat in het teken van tips om jouw organisatie mee te laten bewegen in de juiste richting. Experts nemen je mee in hun adviezen over behapbaar besturen, het bereiken van jongeren via social media, en op het altijd actuele thema netwerken en samenwerken. 

De avond vindt plaats bij PEP Den Haag en gaat om 18:30 van start. Ontmoet nieuwe organisaties en laat je informeren over verschillende loketten in Den Haag. Zo zijn er medewerkers van de PEP Helpdesk, de Den Haag Doet Vrijwilligersacademie en Fonds1818 aanwezig. Ook worden er workshops georganiseerd, namelijk:

  1. Jonge vrijwilligers aantrekken via social media, hoe doe je dat? marketing & communicatiespecialist Tess van Olst maakt je wegwijs.
  2. Leer van bestuurdersexpert Tim ’s Jongers alles over het behapbaar maken van het bestuurswerk.
  3. Netwerkspecialist Aysien Zondervan neemt je mee in de do’s en dont’s van netwerken.

De eerste ronde workshops start om 19:45 en duurt tot 20:15. De tweede ronde start om 20:30 en eindigt om 21:00. Na de workshops is er een plenaire afsluiting van de avond en daarna een netwerkborrel.

Aanmelden

Inschrijven door te mailen naar Wai-Kin Chung: wk.chung@pepdenhaag.nl. Vermeld daarbij de twee workshops waar je interesse naar uit gaan.

Tot maandag 20 mei bij PEP!

Terug